Fino klasično drobno pecivoKrhki piškoti za vsakdan
Fino polnozrnato drobno pecivoZdravi piškoti za vsakdan
Fino biskvitno (sveže) pecivoSlastno sveže pecivo za vsak okus
Kruh, potice in rogljičkiRazlične vrste kruha iz krušne peči, potice z različnimi nadevi, ter kvašeni rogljički
Gibanice in zavitkiKvašene orehove in skutine gibanice , ter zavitki
Maffini, roladeSlastni maffini in rulade, ter ostalo pecivo
Marmelade, sokoviPestra ponudba ekstra domačih marmelad, ter sokov
TorteTorte za vs priložnosti
Suho in slanoSuho sadje, testenine in sladni prigrizki
Darilni paketiZa posebne priložnosti
Ponudba za javne ustanovePosebna ponudba za šole in vrtce
Premium izdelkiIzdelki kakovostnih surovin in po preverjenih recepturahV okviru operacije DOBROTE PODEŽELJA smo v Mozaiku dobrot izvedli delavnico: avtohtone sorte jabolk, priložnost slovenskega podeželja. V okviru delavnice smo podrobneje spoznati tradicionalne sorte jabolk, ter njihovo uporabo. Delavnico smo izvedli v sodelovanju z KGZS Maribor.
Delavnico smo pričeli z uvodnim pozdravom, ter kratko predstavitvijo Zavoda. Predstavili smo tudi projekt v okviru katerega se delavnice izvajajo. Osrednja tema delavnice pa so bile avtohtone sorte jabolk (katere vrste poznamo, kakšen je način vzdrževanja sadnega drevja, postopki spravila in skladiščenja sadja, ter uporaba sadja v prehrambne namene).
Izvedli smo tudi degustacijo različnih sort jabolk.